Vraag een
offerte aan >>

Neem nu
contact op >>

6 procent BTW op schilderwerk

Beglazing

Glas is er in vele soorten en motieven; enkel, isolerend, brandvertragend, antiek, gehard, gelaagd, gefigureerd en ga zo maar door. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een voor u geschikt product.

Er zijn veel verschillende onderdelen om te beglazen. Denkt u hierbij eens aan kozijnen, ramen en deuren. Maar bijvoorbeeld ook aan traphekken, kastplanken en douchewanden. Daarnaast zijn er vele vormen van beglazing. Denkt u hierbij eens aan beglazing door middel van houten of stalen glaslatten. Maar bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van glas met behulp van stopverf.

In overleg kunnen vrijwel alle voorkomende beglazingswerkzaamheden uitgevoerd worden. Van restauratie van glas in lood tot het leveren en plaatsen van dubbelzijdig gelaagde isolerende beglazing in nieuwe kozijnen, ramen en deuren.

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn staan wij u graag persoonlijk te woord tijdens een afspraak.

Glasschade

Heeft u een gebroken of beschadigde ruit door bijvoorbeeld een ongeluk, bal of inbraak. Op vrijwel elk tijdstip kan een noodruit voor u geleverd en geplaatst worden. De glasschade zal door ons verholpen worden zodat snijdwonden of andere vervelende gevolgen voorkomen worden. Naast het direct herstellen van de schade kunnen wij voor u nieuwe beglazing in overleg leveren en plaatsen.