vorig project - terug naar overzicht - volgend project
Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

Vraag een
offerte aan >>

Neem nu
contact op >>

6 procent BTW op schilderwerk

Schilderwerk Hengelo

De wanden en plafonds aan de binnenzijde van deze nieuwbouw woning gelegen aan de rand van Hengelo zijn vrijwel direct na oplevering van de sleutel aan de bewoners door onze schilders behandeld.

Tijdens het verfraaien van de binnenzijde van deze woning is gebruik gemaakt van een Airless spuit. Alle wanden en plafonds zijn door de schilders gecontroleerd op scheuren, naden en deukjes ofwel gaatjes in de ondergrond van gips. Deze gebreken zijn hersteld met een vulmiddel voor binnen. De naden en kieren tussen plafonds en wanden zijn gedicht met een elastische kit voor binnen. De gebruikte kit is door onze schilder besteld in de eindkleur van de afwerking, ral 9010.

De wanden en plafonds zijn voorzien van een laag impregneer voor binnen, dit om een uitstekende hechting te garanderen. Na het aanbrengen van de laag impregneer zijn wanden en plafonds voorzien van een laag afwasbare muurverf voor binnen. De wanden en plafonds op de zolder van de woning zijn voorzien van een extra laag afwasbare muurverf.

Voor het aanbrengen van de verschillende producten zijn alle overige onderdelen en meubels door de schilder afgedekt met statisch plastic, kozijnen en deuren zijn eveneens afgeplakt.

Neemt u ook eens een kijkje bij onze andere referenties.

KUality, Kwaliteit die U verdient