Kennis delenย  ย ย  Passie tonenย  ย ย  Flexibel zijn

M
๏กน
๏ƒ 
๎‚
Broekhoekweg 36, 7582 PT Losser

Onze diensten

Meer weten of een ontmoeting? Plan dan nu een afspraak!

N

Binnenschilderwerk

N

Buitenschilderwerk

N

Spuitwerkzaamheden

N

Beglazing

N

Behang

N

Glasvlies

N

Nachtschilder

N

Impregneren

N

Hydrofoberen

Dit bieden wij aan;

We helpen met verschillende werkzaamheden

Binnenschilderwerk

De binnenzijde van uw woning, appartement, pand of kantoor speelt waarschijnlijk een grote rol in uw leven. Niet voor niets is het daarom van belang om deze kleur, vorm en uitstraling te geven waar u zich goed bij voelt.

Omdat ieder mens zijn/haar eigen wensen heeft is het belangrijk deze wensen goed te bespreken. Een gedegen advies en hulp bij het bepalen van kleuren en materialen is een dienst die wij aan onze klanten leveren.

Alle voorkomende binnenwerkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden.

Buitenschilderwerk

De buitenzijde van uw woning, appartement, pand of kantoor is onderhevig aan verschillende weersinvloeden, dit maakt het onderhouden van uw bezit belangrijk.

Onderhoud aan verschillende onderdelen en materialen is bepalend voor de levensduur en uitstraling van uw bezit. Zowel hout, steen, beton, metaal, kunststof en andere voorkomende materialen kunnen door ons voorzien worden van een beschermlaag.

Alle voorkomende buitenwerkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden.

Wij maken van alles!

Bekijk wat wij eerder geschilderd hebben

Meerjaren onderhoudsplan

Indien gewenst kan een onderhoudsadvies ontwikkeld worden waarbij gekeken wordt naar de lange termijn, niet alleen nu strak en net schilderwerk, maar ook de komende jaren.

Het laten ontwikkelen van een meerjaren onderhoudsplan geeft u de mogelijkheid de komende jaren kosten en baten inzichtelijk te hebben in een overzichtelijk document. Bij het ontwikkelen van een meerjaren onderhoudsplan wordt de huidige staat van het schilderwerk uitgebreid onderzocht en vastgelegd, een aantal aandachtspunten zullen hierbij zijn; vochtpercentage, hechting, glans, beglazingsvoegen, houtrot en andere voorkomende gebreken.

Tijdens het onderhoudsplan zullen er meerdere schilderwerk controlemomenten zijn, op deze momenten wordt de staat van het schilderwerk opnieuw gemeten en vastgelegd. Voorkomende gebreken worden direct herstelt, de levensduur wordt op deze wijze verhoogt tot een maximum. Het totaal onderhoud kan mogelijk een aantal jaar uitgesteld worden, dit scheelt in de portemonnee.

Alle voorkomende buitenwerkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden