Vraag een
offerte aan >>

Neem nu
contact op >>

6 procent BTW op schilderwerk

Schilderwerk onderhoud buiten

De buitenzijde van uw woning, appartement, pand of kantoor is onderhevig aan verschillende weersinvloeden, dit maakt het onderhouden van uw bezit belangrijk. Onderhoud aan verschillende onderdelen en materialen is bepalend voor de levensduur en uitstraling van uw bezit. Zowel hout, steen, beton, metaal, kunststof en andere voorkomende materialen kunnen door ons voorzien worden van een beschermlaag.

Onderhoudswerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden op vrijwel alle voorkomende onderdelen, ondergronden en locaties. Een hoge woning of moeilijk bereikbare plek hoeft geen probleem te zijn. Met behulp van verschillend klimmaterieel zoals steigers en hoogwerkers kan vrijwel elk voorkomend werk uitgevoerd worden. Omvang van werkzaamheden is geen vereiste, wilt u de gehele woning laten schilderen of alleen de voordeur, alles is mogelijk.

Op alle werkzaamheden wordt garantie gegeven, meer informatie hierover kunt u vinden bij Garantie en certificering.

Meerjaren onderhoudsplan

Indien gewenst kan een onderhoudsadvies ontwikkeld worden waarbij gekeken wordt naar de lange termijn, niet alleen nu strak en net schilderwerk, maar ook de komende jaren. Het laten ontwikkelen van een meerjaren onderhoudsplan geeft u de mogelijkheid de komende jaren kosten en baten inzichtelijk te hebben in een overzichtelijk document. Bij het ontwikkelen van een meerjaren onderhoudsplan wordt de huidige staat van het schilderwerk uitgebreid onderzocht en vastgelegd, een aantal aandachtspunten zullen hierbij zijn; vochtpercentage, hechting, glans, beglazingsvoegen, houtrot en andere voorkomende gebreken.

Tijdens het onderhoudsplan zullen er meerdere schilderwerk controlemomenten zijn, op deze momenten wordt de staat van het schilderwerk opnieuw gemeten en vastgelegd. Voorkomende gebreken worden direct herstelt, de levensduur wordt op deze wijze verhoogt tot een maximum. En het totaal onderhoud kan mogelijk een aantal jaar uitgesteld worden, dit scheelt in de portemonnee.

Alle voorkomende buitenwerkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden, neemt u eens een kijkje bij onze referenties.